HONDA WORLD

KORT NIEUWS

SAVE ANOTHER DATE

De tweede editie van de Honda Marine Cup staat nog steeds op de kalender, al is het wel op een andere datum dan eerder gecommuniceerd. En… de locatie is bekend!

Pakt u er even pen en agenda bij, en zet een rood uitroepteken bij zaterdag 14 november! Dan vindt op het Gooimeer onze eigen roofviswedstrijd plaats. Dit jaar pakken we grootser uit dan vorige jaar, op een andere locatie en met meer deelnemers. Volg onze Facebook-pagina zodat je weet wanneer de voorinschrijving geopend is en zodat je als eerste op de hoogte bent over al het nieuws rondom de Honda Marine Cup.

Lees verder >>

LAATSTE KANS!

De ‘gratis verlengde garantie’-actie loopt nog tot en met 30 september. De laatste weken dus om te profiteren van minstens vijf jaar onbezorgd varen.

Onze standaard, waterdichte garantie van drie jaar wordt tijdens de actieperiode gratis verlengd met nog eens twee jaar. Dus koop je voor 30 september een Honda buitenboordmotor bij de Honda dealer, dan ben je verzekerd van vijf jaar zorgeloos genieten op het water!

Vraag naar de voorwaarden bij de Honda dealer.

Lees verder >>

HONDA TO THE RESCUE

Het is de leukste opblaasboot op het water, aangedreven door de krachtigste motor én je krijgt er nu gratis twee Plastimo reddingsvesten bij!

Honda helpt je het hoofd boven water te houden: bij aankoop van een Honwave opblaasboot met Honda buitenboordmotor, krijg je t/m 30 september 2020 twee gratis Plastimo reddingsvesten cadeau. Er is al een Honwave-set (boot en motor) vanaf 1.655 euro. Vraag ernaar bij de Honda dealer!