HONDA WORLD

KORT NIEUWS

ORANJE BOVEN

In aanloop naar de Olympische Zomerspelen van 2020 volgen wij het getalenteerde Nederlandse zeil- en surfteam. Als watersportliefhebber én als trotse sponsor.

Onder de bezielende leiding van Jaap Zielhuis werken topsporters Marit Bouwmeester, Dorian Rijsselberghe, Kiran Badloe, Lilian de Geus, Nicholas Heiner, Afrodite Zegers, Lobke Berkhout, Annemiek Bekkering en Annette Duetz samen met hun coaches geconcentreerd naar 2020 toe. Van 24 juli t/m 9 augustus strijden zij in de wateren rondom Tokyo voor de medailles.

Hoe het team zich voorbereidt op de Spelen, lees je hier, in een uitgebreid interview dat Honda Marine Magazine had met hoofdcoach Jaap Zielhuis


Scroll down ¬

HONDA CUP

Noteer maar in de agenda: op zondag 17 november organiseert Honda Marine Benelux de allereerste Honda Cup.

Op de Nieuwe Meer bij Amsterdam mogen de mouwen opgestroopt en de hengels uit! Iedereen met een boot met Honda motor is van harte welkom om zich in te schrijven voor deze viswedstrijd. Kijk voor meer info, het reglement en de algemene voorwaarden op de Honda Cup-pagina.


Scroll down ¬

CATCH OF
THE DAY

Honda buitenboordmotoren zijn geliefd bij vissers; het zijn tenslotte krachtige en betrouwbare, maar ook zuinige en stille motoren.

Op de Facebook-pagina van Honda Marine Benelux zijn vissers dan ook ruimschoots vertegenwoordigd, en plaatsen zij regelmatig foto’s van hun vangst onder de hashtag #CatchOfTheDay. De dikste snoeken, baarzen en forellen zagen we al voorbij komen. Deze foto van trouwe Facebook-vriend Jean-Marc Brison willen we je niet onthouden.

Volg jij Honda Marine Benelux al op Facebook? Want zo blijf je op de hoogte van het laatste Honda Marine nieuws en onze aantrekkelijke aanbiedingen. Ga snel naar onze Facebook-pagina en like!


Scroll down ¬

WINNAARS!

Pieter Ootes (foto) en Pauline Mink deden mee aan de winactie in de vorige editie van Honda Marine Magazine en wonnen allebei een fantastische RĒVO High Performance zonnebril. Gefeliciteerd!


In deze tweede editie van ons magazine maak je wederom kans op een bijzondere prijs. Blader snel naar de wedstrijdpagina, lees alle voorwaarden en misschien ga jij binnenkort wel een dagje vissen en varen met een pro!