HONDA WORLD

VANG DIE LAATSTE TICKETS

Terwijl de redactie van Honda Marine Magazine deze editie afrondt, is er nog een handjevol tickets beschikbaar voor de Honda Marine Cup.

Met wederom een groter deelnemersveld dan vorig jaar en een nog imposantere prijzentafel, is de Honda Marine Cup 2022 de roofviswedstrijd die je niet wilt missen. Op zaterdag 17 september zullen de deelnemende boten met daarachter de glimmende silver bullets zich weer melden aan het Gooimeer. Zorg dat je erbij bent! Kijk voor meer info en de laatste tickets op de website.

PUNTJES OP DE i

Een mooi kwartet voor Honda bij de prestigieuze Red Dot Design Awards: de nieuwe HR-V, NT1100, ADV350 en EU32i generator vielen in de prijzen.

De internationaal gerenommeerde onderscheidingen worden alleen toegekend aan producten van de hoogste kwaliteit die uitblinken in product-, merk- en communicatieontwerp. Mooi bewijs dat Honda met deze nieuwe modellen wederom de (rode) puntjes op de i heeft gezet!

INVESTEREN IN DE TOEKOMST

Helemaal in de groene geest van Honda founding father Soichiro Honda heeft Honda Motor Company ltd aangekondigd de komende jaren miljarden te zullen investeren in elektrificatie.

Als 's werelds grootste fabrikant van aandrijfeenheden, met een jaarlijkse verkoop van zo’n 30 miljoen producten, waaronder motorfietsen, auto's, generatoren, tuinmachines, buitenboordmotoren en vliegtuigen, streeft Honda erna om tegen 2050 CO2-neutraliteit te realiseren voor alle producten en bedrijfsactiviteiten waar Honda bij betrokken is. Honda is van mening dat enkel het vervangen van motoren door accu’s niet volstaat, maar dat er een veelzijdige en multidimensionale aanpak nodig is, en samenwerkingen met andere bedrijven. Kijk hier voor meer info over Honda’s elektrificatieplannen.

HONDA MARINE @ ALLIANZ REGATTA

Watersportfanaten opgelet: het laatste weekend van mei en het eerste weekend van juni vindt op het zuidelijke deel van het IJsselmeer de Allianz Regatta plaats.

De Regatta start met de Open Nederlandse Kampioenschappen Zeilen, die plaatsvindt van 27 t/m 29 mei 2022. Tijdens dit weekend strijden alle niet-olympische klassen om het NK. Het tweede weekend staat in het teken van de Hempel World Cup Series, een serie van zeilwedstrijden in de olympische klassen voor de wereldtop in het zeilen. Deze wordt van 1 tot en met 5 juni 2022 gevaren. Bijna 300 zeilers uit 47 verschillende landen varen in de editie van dit jaar. Een van die zeilers is Kiran Badloe, die aantreedt in de IQFoil klasse. En als leverancier van de buitenboordmotoren van de coachboten zal ook Honda Marine op het wedstrijdwater te zien zijn.

Kijk op de website van het Watersportverbond voor alle info over de Allianz Regatta.

WINNAAR

We geven het weg alsof het niets is: iedere editie verloten we mooie Honda Marine items onder degenen die zich inschrijven voor het gratis Honda Marine Magazine.

Aan de gelukkige winnaars vragen we altijd een leuke foto, maar daar geeft niet iedereen gehoor aan. No hard feelings, maar juist daarom is het extra tof als we zo’n fijne foto in onze mailbox vinden! Bedankt hiervoor, Foppe Bindert Tinga, en veel plezier met je Honda Marine JBL speaker! In deze editie geen speaker, maar wel maak je kans op een Honda Plastimo reddingsvest. Kijk snel op de actiepagina. En mocht je nou winnen, stuur dan ook even zo’n leuke foto ;-)