HONDA WORLD

KORT NIEUWS

GOUD!

Als sponsor van het Nederlands zeil- en surfteam volgden wij de Olympische Zomerspelen in Tokio natuurlijk op de voet.

En succes bleef niet uit: zeilsters Annemiek Bekkering, Annette Duetz en Marit Bouwmeester sleepten brons binnen, terwijl windsurfer Kiran Badloe er op magistrale wijze met het goud vandoor ging! Honda Marine Benelux levert de buitenboordmotoren aan de coachboten, die onder de meest uiteenlopende omstandigheden op het water blind moeten kunnen vertrouwen op hun materieel. Wij zijn dan ook trots dat de Olympische medailles mede #PoweredByHonda zijn!

FACELIFT

Honda’s grote buitenboordmotoren BF150, BF135 en BF115 ondergingen een facelift en werden tijdens de Genoa International Boat Show 2021 van half september voor het eerst aan het publiek getoond.

Wat direct opvalt, is het strakke uiterlijk. Honda's nieuwe 'dynamic motion'-ontwerp staat voor de hoge kwaliteit en het innovatieve karakter van de motoren. Bovendien werd het gebruiksgemak verbeterd door de invoering van Drive By Wire, het elektronisch afstandsbedieningssysteem dat soepele schakelhandelingen en snelle, nauwkeurige gasbediening mogelijk maakt. Hierdoor zijn deze nieuwe buitenboordmotoren uitermate geschikt om comfortabel mee te cruisen.

APP JIJ ‘M AL?

Met de nieuwe Honda Marine app heb je de wereld van Honda Marine in je handpalm.

Download de app eenvoudig in Google Play of de App Store en je ontdekkingsreis kan beginnen. Bekijk het aanbod buitenboordmotoren in 360° weergave en vergelijk de modellen om jouw perfecte Honda outboard te kiezen. Ontdek onze Honwave range, maak kennis met onze bootpartners en maak gemakkelijk een afspraak met een Honda Marine dealer bij jou in de buurt!

image

TIPS & TRICS VAN EPCO

‘Onze’ Epco bundelde zijn kennis en schreef een handboek voor de beginnende watersporter.

Watersportjournalist Epco Ongering is sinds de lancering van Honda Marine Magazine een gewaardeerd lid van de redactie. Zijn bijzonder uitgebreide kennis van boten en watersporten zet hij niet alleen in om ons mooie magazine te verrijken, hij schreef ook een boek voor de beginnende watersporter. In ‘Zorgeloos Varen’ neemt hij de lezer mee in de wondere wereld van het varen: waarom hebben boten bepaalde vormen, waar zijn ze van gemaakt, wat kan er stuk gaan en waar moet je op letten als je een boot koopt of huurt? Het boek laat vooral zien hoe leuk varen is en levert een uitstekende basis om je avonturen op het water te kunnen beginnen.

BOKS!

Het is een mooi item en we verloten het dan ook graag onder diegenen die zich inschrijven voor het gratis Honda Marine Magazine: de Honda Marine JBL Flip box.

Aan de gelukkige winnaars vragen we altijd een leuke foto, maar daar geeft niet iedereen gehoor aan. No hard feelings, maar juist daarom is het extra tof als we zo’n vrolijke foto in onze mailbox vinden! Sam, Xanti en de rest van de familie Mommersteeg is hartstikke blij met de speaker: “We gebruiken hem vaak: hij mag dagelijks mee op de boot als we gaan vissen of spelen op het strand.”

Wil jij ook kans maken op deze limited edition JBL Flip box? Kijk snel op de actiepagina. En mocht je nou winnen, stuur dan ook even zo’n leuke foto ;-)