HONDA WORLD

KORT NIEUWS

TESTING, TESTING

Onlangs vertrok een deel van het team van Honda Marine Benelux naar de Italiaanse havenplaats Ostia voor een uitgebreide outboardtest.

Samen met de collega’s van Honda Marine Italia brachten ze de dag door op een viertal boten met de nieuwste BF150’s in Grand Prix White en in Sporty White. Deze stijlvolle uitvoeringen zijn speciaal gemaakt voor de Italiaanse markt, maar zullen vanaf seizoen 2023 ook in de Benelux verkrijgbaar zijn. In Italië gaan ze als zoete panini’s over de toonbank en na een uitgebreide test begrijpen wij ook helemaal waarom: de looks, de kracht, de vaareigenschappen – deze motoren zijn in één woord bellissimi!

THE VOYAGE

Honda Marine presenteert: ‘The Voyage’. Een vijfdelige serie van korte films op ons eigen YouTube-kanaal.

In de serie volgen we een schelpenduiker en zijn twee zoons tijdens een epische reis over, in en langs de woeste Atlantische Oceaan. Met een Highfield RIB aangedreven door een Honda BF250 ontdekt het drietal de prachtige, onstuimige natuur ter hoogte van Schotland. Aan het einde van de reis wil je nog maar één ding: het water op!

GONE FISHING

Na voorgaande successen kan het niet uitblijven: de derde editie van de Honda Marine Cup komt eraan.

De voorbereidingen voor onze eigen roofviswedstrijd zijn begonnen en één ding is zeker: deel 3 wordt weer bigger and better. Omdat bij voorgaande edities de inschrijvingen stormliepen, zullen we voor dit jaar het deelnemersveld weer verder uitbreiden. We gooiden alvast een lijntje uit op het wedstrijdwater; het Gooimeer... Volg de Honda Marine Cup Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van al het nieuws!

MOOI VERBOND

Als partner van het Watersportverbond levert Honda Marine Benelux de motoren achter de coachboaten van Team Allianz, het nationale zeil- en surfteam.

En dat levert ons regelmatig mooie plaatjes in de mailbox op, die de sporters delen vanaf weer een andere exotische trainingslocatie. Het team maakt zich klaar voor het WK Zeilen in Den Haag in 2023 en de Olympische Zomerspelen van 2024 in Frankrijk. Hoe die voorbereidingen in zijn werk gaan? Hoofdcoach Jaap Zielhuis vertelt je daar verderop in deze editie alles over.

Foto: Luc Schmitz

VERLENGD

Omdat we vierkant achter onze producten staan, verlengen we ook komend seizoen weer de garantie op nieuwe Honda outboards.

De standaard 3 jaar garantie wordt gratis met 2 jaar verlengd. Een uitzonderlijke dekking van 5 jaar, op zowel fabricage- als materiaalfouten. Registreer je nieuwe buitenboordmotor, activeer daarmee de garantie en geniet zorgeloos van je tijd op het water. Meer weten? Vraag de Honda dealer naar de voorwaarden.