HONDA WORLD

KORT NIEUWS

DEALER DISCOVERY TOUR

Onder de hashtags #HondaMarine #DealerDiscoveryTour stelden we op onze Facebook-pagina de afgelopen maanden een groot aantal van onze Honda Marine dealers voor.

Van het meest noordelijke puntje van Nederland tot aan de kust van België strekt het Honda Marine dealernetwerk zich uit. Met een cameraploeg bezochten we ze (bijna) allemaal waarbij de dealers steeds de Honda motorkap aan elkaar doorgaven. Een symbool van het professionele netwerk dat met elkaar verbonden is door een gemeenschappelijke deler: de liefde voor Honda Marine. Wij zijn trots om samen met hen dat netwerk te vormen en trots op elke afzonderlijke dealer in onze Honda familie.

HONDA MARINE CUP 2021

Noteert u maar weer in de agenda: de Honda Marine Cup 2021 gaat – onder voorbehoud – door op 25 september, op het Gooimeer!

In november 2020 stond de tweede editie van de Honda Marine Cup op de agenda, maar zoals zoveel kon ook dat door corona niet doorgaan. Het event is gecancelled, maar met één duidelijke belofte: de Honda Marine Cup komt terug! En wel op 25 september op het Gooimeer. Diegenen die een plek hadden bemachtigd voor 2020 hebben voorrang bij de inschrijving voor 2021. Kijk voor meer info en nieuws op Honda Marine Cup en op onze Facebook-pagina.

WE HAVE A WINNER!

Lezers van het Honda Marine Magazine maakten vorig jaar via onze speciale Facebook-actie kans op een Honwave opblaasboot met Honda buitenboordmotor. John Vos werd gekozen tot gelukkige winnaar en dat was niet voor niets…

De ingezonden post van de brandweerman liet de jury niet onberoerd, en dat kwam niet alleen door het heldhaftige beroep van John, maar ook zijn ingezonden foto en zijn dichtkunsten. Een kleine greep uit de pure poëzie: “We redden mens en dier en blussen branden - Zo kunnen we ook op het water belanden. [...] We vliegen over het water met 200 pk - Allemaal dankzij onze Honda. […] Honda Marine Benelux, make my dream come true - En stuur deze Honwave opblaasboot met buitenboordmotor naar mij toe.” Een terechte winnaar, dunkt ons!

THE BEST BEHIND... HET OLYMPISCH TEAM

De Olympische Zomerspelen die in 2020 in Tokyo zouden plaatsvinden, zijn verzet naar 23 juli t/m 8 augustus 2021. Honda is trotse sponsor van het Nederlandse zeil- en surfteam.

Hoofdcoach Jaap Zielhuis trainde met zijn sporters het afgelopen jaar onverminderd door. “Dat de Spelen zijn verzet, is prima voor ons. Omdat we nu ook in de zomer zullen gaan varen, verandert het niks aan onze voorbereiding die we hebben gedaan richting Tokyo 2020: we hebben te maken met dezelfde soort omstandigheden qua wind, golven, stroming en hitte. We waren er al klaar voor, maar met de extra tijd die we nu hopelijk nog in Japan kunnen gaan trainen, zullen we nóg beter voorbereid zijn op Tokyo 202ONE,” aldus Zielhuis. Tijdens de trainingen en de officiële Spelen zal Honda de buitenboordmotoren voor de coachboten leveren. De omstandigheden zijn vaak uitdagend en de coaches moeten blind op hun materiaal kunnen vertrouwen; daarom is alleen het beste goed genoeg.

LANGER ZORGELOOS GENIETEN

Als je voor 100% achter je product staat, kun je met een gerust hart verlengde garantie cadeau doen. Dat doen we dan ook weer tijdens het komende watersportseizoen.

Het is inmiddels een bekende en zeer gewaardeerde actie: de verlengde garantie van twee jaar, bovenop onze standaard, waterdichte garantie van drie jaar. Dus koop je voor 30 september een Honda buitenboordmotor bij de Honda dealer, dan ben je verzekerd van vijf jaar zorgeloos genieten op het water! Vraag naar de voorwaarden bij de Honda dealer.