HONDA WORLD

KORT NIEUWS

BOTEN ZIJN BOOMING

Nu veel mensen hun zomervakantie in het water zien vallen, zijn ze op zoek naar een alternatief. De watersport lonkt! Bootjes en motoren gaan als zoete broodjes over de toonbank.

Jan-Willem van Arkel (District Sales Manager Honda Marine) merkt het ook: “Ik werk al ruim twintig jaar in de watersport, maar de rollercoaster die we de afgelopen weken bij Honda beleven, heb ik nog niet eerder meegemaakt. Slechts twee maanden geleden moest de Hiswa na 1,5 dag per direct zijn deuren sluiten en waren wij allen in de overtuiging dat deze coronacrisis ons hard zou raken. De maand maart verliep ook stroef en dealers kregen bijna geen bezoekers. Er was nog wel werk voor twee weken, maar de nieuwe verkopen bleven uit. Toen duidelijk werd dat veel vakanties naar het buitenland werden geannuleerd, de restaurants werden gesloten en je overal afstand moest houden in de bossen en op de stranden, was de watersport eigenlijk nog de enige vrijetijdsbesteding die wel op veel plaatsen veilig buiten kan. In de laatste vijf weken hebben we de achterstand van de maand maart ruimschoots ingehaald en zijn de verkopen van Honda buitenboordmotoren omhoog geschoten. Onze verwachting is dat deze ‘run’ op de Honda motoren nog wel een aantal weken kan aanhouden en pas tot stilstand komt totdat er geen boot meer bij de dealer in voorraad staat.”

Scroll down ¬

HONDA MARINE CUP 2020

Een event dat we nog niet uit de agenda willen schrappen, is de tweede editie van de Honda Marine Cup. Omdat deze gepland staat in november, hopen wij dat onze eigen roofviswedstrijd door kan gaan. We zijn druk bezig om een mooi evenement neer te zetten.

De Honda Marine Cup zal plaatsvinden op zondag 15 november op een nog nader te bepalen locatie. We pakken groots uit en hebben ruimte voor meer deelnemers dan in 2019. De voorinschrijvingen liepen vorig jaar storm, en het event was een groot succes, waarbij de meeste deelnemers al aangaven er de volgende keer zeker bij te willen zijn. Om ook nieuwe deelnemers de kans te bieden deel te nemen aan onze viswedstrijd, hebben we daarom dit jaar meer plekken. Wees er op tijd bij: volg onze Facebook-pagina zodat je weet wanneer de voorinschrijving geopend is en je als eerste op de hoogte bent over al het nieuws rondom de Honda Marine Cup.

Scroll down ¬

WATERDICHT

Honda fabriceert betrouwbare, efficiënte en hoogwaardige viertakt-buitenboordmotoren die voldoen aan de hoogste normen. En daar staan wij vierkant achter.

Daarom bieden wij onze klanten standaard drie jaar garantie, met een waterdichte dekking. Maar in de actieperiode krijg je nóg meer zekerheid van Honda: als je nu een Honda buitenboordmotor koopt, krijg je er een gratis garantieverlenging van 2 jaar bij. Dat is dus 5 jaar zorgeloos genieten op het water!

De actie loopt tot en met 30 september 2020. Vraag naar de voorwaarden bij de Honda dealer.