HONDA WORLD

KORT NIEUWS

SOLD OUT!

Een groter speelveld, meer tickets beschikbaar en toch was de tweede editie van de Honda Marine Cup binnen no-time uitverkocht.

Omdat degenen die een plek hadden weten te bemachtigen voor de editie van 2020, die door coronamaatregelen verplaatst moest worden, middels een voorinschrijving recht hadden op de eerste plekken, was het dringen voor de overige tickets. Met een aankondiging op onze Facebook-pagina wilde de organisatie iedereen van tevoren de kans geven om op 15 maart om 19.00u klaar te zitten voor de opening van de algemene inschrijving en daar is in groten getale gehoor aan gegeven. De Honda Marine Cup 2021 op 25 september op het Gooimeer is volledig uitverkocht. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze eigen roofviswedstrijd en de reservelijst via de website en de eventpagina!

PRIJSWINNAAR

Het is een felbegeerd iets, sinds corona toesloeg: je eigen bootje!

Er werd daarom massaal gereageerd op onze speciale Facebook-actie, waarbij we een Honwave opblaasboot met buitenboordmotor mochten weggeven. Winnaar John Vos kwam onlangs zijn prijs ophalen. De teamleider van de brandweer in Dordrecht meldde zich met zijn vrouw bij Outboardshop Rotterdam. Daar lag de splinternieuwe Honwave van 3,2 meter met airdeckbodem en Honda BF6 outboard voor hem klaar. Wij wensen de gelukkige winnaar een mooi watersportseizoen en veel fijne uren op het water!

SCHONE OEVERS

Het is inmiddels traditie: op Landelijke Opschoondag heeft onze bootpartner Tinn-Silver zo zijn eigen opschoonproject.

Samen met een team vrijwilligers ruimt de fabrikant van de bekende aluminium boten tijdens de Clean-Up met Tinn-Silver afval op langs de Maasoever. Ieder jaar krijgen ze meer mensen enthousiast om ook de handen uit de mouwen te steken en een stuk oever vrij te maken van zwerfafval. Op zaterdag 20 maart bleken weer velen bereid om hun bijdrage te leveren aan een schoner stukje Nederland.

De volgende Clean-Up met Tinn-Silver staat gepland op vrijdag 17 september. Lijkt het jou ook leuk om met een bootje en een schepnet het water op te gaan? Houd dan de Facebook-pagina van Tinn-Silver in de gaten om je aan te melden. Er zullen extra boten – met Honda motoren natuurlijk - worden ingezet zodat er nog meer vrijwilligers aan het werk kunnen!

ORANJE BOVEN

En zilver achter de boot! Als sponsor van het Watersportverbond en het Olympisch Zeil- en Surfteam volgen wij onze sporthelden in aanloop naar Tokyo 202ONE, van 23 juli t/m 8 augustus 2021.

Het team traint onverminderd door onder de bezielende leiding van bondscoach Jaap Zielhuis. Gekwalificeerd zijn Kiran Badloe (RS:X), Annemiek Bekkering en Annette Duetz (49erFX), Lobke Berkhout en Afrodite Zegers (470), Marit Bouwmeester (Laser radial), Lilian de Geus (RS:X), Nicholas Heiner (Finn) en Bart Lambriex en Pim van Vugt (49er). Een indrukwekkende groep topwatersporters, die samen goed zijn voor meerdere wereldtitels en Olympische medailles. Wij zijn er trots op om deze Nederlandse toppers op het water de nodige ondersteuning te mogen bieden!

WATERDICHTER

Honda maakt betrouwbare, efficiënte en hoogwaardige viertakt-buitenboordmotoren die voldoen aan de hoogste normen. En daar staan wij vierkant achter.

Daarom bieden wij onze klanten standaard drie jaar garantie, met een waterdichte dekking. Maar het kan nóg waterdichter: als je tijdens de actieperiode t/m 30 september 2021 een Honda buitenboordmotor koopt, krijg je er een gratis garantieverlenging van 2 jaar bij. Dat is dus 5 jaar zorgeloos genieten op het water! Vraag de Honda dealer naar de voorwaarden.

image

Volg Honda Marine Benelux vanaf nu ook op Instagram!