HONDA WORLD

KORT NIEUWS

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Honda & HISWA Te Water

Na een succesvolle eerste editie in Lelystad, vindt ook dit jaar de HISWA te Water weer plaats in de Bataviahaven.

De grootste in-water bootshow van Noord-Europa is sinds zijn verhuizing van Amsterdam naar Lelystad namelijk nóg groter geworden, met vorig jaar 298 nieuwe boten – 17,5 procent meer dan in 2017 in Amsterdam.


En als een van de grootste spelers in de markt mag Honda Marine natuurlijk niet aan de steigers ontbreken. We pakken dit jaar dan ook uit met nog meer meters, nog meer boten van onze partners en natuurlijk... nog meer nieuwe buitenboordmotoren!

Van 4 tot en met 8 september heten wij je van harte welkom in de Bataviahaven in Lelystad!

Like!

Volg jij Honda Marine Benelux al op Facebook?

Want op die manier blijf je op de hoogte van het laatste Honda Marine nieuws en onze aantrekkelijke aanbiedingen, en pak je ook nog eens de vetste video’s en mooie watersportfoto’s mee! Ga snel naar onze Facebook-pagina en like!


Scroll down ¬

#LOVEMYHONDA

Ben jij ook zo verzot op jouw Honda? Niet zo vreemd natuurlijk, want hij laat je nooit in de steek, levert je altijd de power die je nodig hebt om je overal te brengen waar jij naartoe wilt en samen met hem (of is die van jou een ‘haar’?) beleef je de mooiste dagen op het water.


Daarom openen we in de volgende editie van het Honda Marine Magazine een Honda fan-galerie, vol met selfies van tevreden Honda gebruikers met hun buitenboordmotor. En wees daar gerust origineel in, want de leukste inzendingen maken kans op een heel bijzondere prijs!

Ga naar snel naar de Facebook-pagina

Stuur jouw selfie naar onze Facebook-pagina onder vermelding van ‘#LOVEMYHONDA’ en maak kans op die mystery price!


Scroll down ¬

Mooi (watersport) verbond!

De samenwerking tussen Honda en het Watersportverbond gaat nu al een aantal jaar mee, en ook voor het komende jaar weten we elkaar weer te vinden.

Zo sponsort Honda de buitenboordmotoren van de boten voor de coaches van alle nationale zeilteams. Een mooie kans voor Honda Marine om te kunnen bijdragen aan een optimale voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokyo in 2020! Een ander project waarvoor Honda de buitenboordmotoren levert, is ‘Optimist on Tour’, een unieke watersportbeleving bedoeld om de jeugd te enthousiasmeren voor de watersport. En zo zullen er het komende jaar nog meer mooie dingen voortkomen uit dit bijzondere ‘verbond’. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor al het nieuws hierover!

Weten wat het Watersportverbond allemaal nog meer doet?